طرز تهیه سوپ جو مجلسی خوش طعم با آب گوشت،سوپ جو یکی از پیشغذاهای خوش طعم و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد مختلفی تهیه میشود. این سوپ لذیذ و مقوی در فرهنگهای غذایی تمامی کشورها جایگاه ویژهای دارد و معمولاً به دو نوع قرمز و سفید طبخ میگردد. با فرارسیدن فصل سرد، میتوانید به سراغ دستور تهیه سوپ جو قرمز یا سوپ جو مخصوص سرماخوردگی بروید و این پیش غذا ساده و مغذی را در منزل درست کنید.
در این مطلب میخواهیم روش تهیه سوپ جو مجلسی خوشطعم و مناسب میهمانی را آموزش دهیم. اگر شما نیز از علاقهمندان به انواع سوپ جو هستید، پیشنهاد میکنیم این غذای سالم و خوشمزه را امتحان کنید. امیدواریم با تهیه آن، از طعم دلنشینش در کنار عزیزانتان، خصوصاً در روزهای سرد سال، نهایت لذت را ببرید. با ما در این مقاله از غذاکده یلدا خانوم همراه باشید.
![سوپ جو](https://yaldakhanom.ir/wp-content/uploads/2025/02/photo16958047237-768x510.jpg)
مواد لازم برای تهیه سوپ جو با آب گوشت
ردیف | مواد لازم برای شیش نفر | مقدار |
---|---|---|
1 | جو پوست گرفته | 100 گرم |
2 | عصاره گوشت یا آب مرغ | 5 پیمانه |
3 | رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
4 | جعفری و آرد برنج | دوپنجم پیمانه |
5 | پیاز و هویج | 3 عدد |
6 | سینه مرغ(اگر از عصاره گوشت استفاده نکردید) | 3 عدد |
7 | روعن، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش، زردچوبه |
چه نوع سبزی سوپ جو را خوش طعم می کند؟
سبزی سوپ جو نقش مهمی در طعم دار کردن آن دارد. سبزیجات اصلی مورد استفاده در اکثر سوپها معمولاً ترکیب معطر و خوشطعم جعفری و گشنیز هستند.البته در سوپ جو به طور معمول تنها از جعفری استفاده می شود و بهتر است این سبزی در سوپ کامل پخته نشود تا سوپ شما را بسیار پرعطر وبو کند.
طرز تهیه سوپ جو پوست کنده
مرغ را ابتدا با آب بجوشانید در15 دقیقه و بعد همراه پیاز و زردچوبه آبپز کنید.به جای مرغ می توانید از آب یا عصاره گوشتی که قبلا آن را پخته اید استفاده کنید.
اگرگوشت مرغ را انتخاب کردید به کمک چنگال ریشریش کنید.
مقداری پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید و هویج را هم خرد یا رنده کنید و به آن اضافه کنید.
حالا نوبت ادویهها می باشد آنهارا به مقدار لازم به ظرف اضافه کرده و هم بزنید.
رب گوجهفرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید کمی تفت داده شود.
جوی خیسخورده را به مواد افزوده و دوباره تفت دهید.
آب مرغ یا عصاره گوشت را همراه مقداری آب به مواد اضافه کنید و وقتی که جوشید حرارت را کم کنید و ۱ ساعت زمان دهید تا بپزد و لعاب بیاندازد.
مرغ ریشریش شده را اضافه کنید.
آرد برنج را با کمی آب مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید و بگذارید دوباره لعاب بیندازد.
درپنج دقیقه پایانی پخت سوپ، جعفری خرد شده را اضافه کنید.
نکته: می توانید وقتی سوپ را در سوپخوری ریختید به آن خامه هم اضافه کنید البته این مورد بسیار سلیقه ایی می باشد اما طعم سوپ را بسیار خوشمزه می کند
ترفندی برای لعاب دار کردن سوپ جو
برای اینکه سوپ جو شما لعاب دار باشد می توانید یک سیب زمینی متوسط را رنده کرده و داخل شوپ بریزید تا سوپ جو شما لعاب دار شود همچنین می توانید مقداری از سوپ پخته شده را در غذا ساز مخلوط کنید و مجدد به سوپ خود اضافه کنید و مورد آخر آنکه اگر از جو بیشتری استفاده کنید سوپ شما را غلیظ تر می کند.