غذاکده یلدا خانوم

کرفس سبزی پرطرفداری نیست. شاید به خاطر طعم خاصی که دارد کمتر کسی سراغ کرفس می‌رود مگر به قصد کاهش وزن؛ اما خورش کرفس، غذای بسیار محبوب و لذیذی است. این خورش اصیل ایرانی به سبک‌های مختلفی تهیه می‌شود. گاهی در آن از مرغ و گاهی از گوشت قرمز استفاده می‌کنند. بعضی‌ها در آن لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی می‌ریزند. حتی سبزی خورش کرفس هم در مناطق مختلف متنوع است.

سبزی خورشت کرفس

سبزی خورشت کرفس چیست؟

۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

کرفس سبزی پرطرفداری نیست. شاید به خاطر طعم خاصی که دارد کمتر کسی سراغ کرفس می‌رود مگر به قصد کاهش وزن؛ اما خورش کرفس، غذای بسیار محبوب و لذیذی است. این خورش اصیل ایرانی به سبک‌های مختلفی تهیه می‌شود. گاهی در آن از مرغ و گاهی از گوشت قرمز استفاده می‌کنند. بعضی‌ها در آن لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی می‌ریزند. حتی سبزی خورش کرفس هم در مناطق مختلف متنوع است.

آنچه در این مقاله میخوانید

مواد اولیه و سبزی خورش کرفس

سبزی خورشت کرفس چیست؟

کاملاً واضح است که برای درست کردن خورشت کرفس مهم‌ترین سبزی کرفس است. به طور معمول کرفس را همراه با جعفری و نعنا خرد کرده و در این خورش استفاده می‌کنند ولی گاهی هم کرفس به تنهایی استفاده می‌شود.

نعنا و جعفری خورش کرفس

سبزی مورد نیاز برای تهیه خورش کرفس برای 4 نفر

  • 400 گرم کرفس
  • 50 گرم نعناع
  • 150 گرم جعفری
  • 50 گرم گشنیز

برگ‌ها کرفس را از ساقه جدا کنید و همراه نعناع، گشنیز و جعفری ساطوری کنید. ساقه کرفس را به تکه‌های کوچک خرد کنید؛ مثلاً یک سانتی‌متری. البته این اندازه کاملاً سلیقه ای است. اگر دوست دارید ساقه کرفس در خورش مشخص‌تر باشد، تکه‌ها را بزرگ‌تر کنید و اگر دوست ندارید ساقه‌های کرفس را در خورش ببینید آن‌ها را هم ساطوری کنید.

نکاتی در مورد سبزی خورشت کرفس

  • کرفسی که برای خورش کرفس انتخاب می‌کنید بهتر است نازک و ترد باشند.
  • معمولاً از آب‌غوره، آب‌لیمو یا لیمو عمانی به عنوان طعم دهنده خورش کرفس استفاده می‌کنند ولی رب انار و تمبر هندی هم خورش کرفس را خوشمزه می‌کنند.
  • سعی کنید همیشه مقدار نعناع کمتر از نصف جعفری باشد. چون زیاد بودن نعناع باعث تلخ شدن خورش می‌شود. دقت کنید ساقه ها نرم باشد یا اصلاً ساقه نعناع را خرد نکنید.
  • میزان آب خورش کرفس نباید زیاد باشد مرحله به مرحله به خورش آب اضافه کنید. هر وقت که حس کردید آب خورش کم شده کمی آب جوش داخل آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *